До уваги аспірантів! Весняна школа молодого науковця.

Шановні молоді вчені!
Наша держава сьогодні переживає надзвичайно складний, болісний та важливий період власної незалежності, права на свободу, права на життя в цивілізованому, європейському суспільстві.
І саме сьогодні, як ніколи, важлива взаємна підтримка, взаємна допомога та продовження роботи на шляху до підготовки конкурентоспроможних, високоосвічених учених України, формування унікального освітньо-наукового простору, створення комунікаційних платформ для обміну знаннями, результатами наукових досліджень, надання консультативної допомоги та спілкування в колі однодумців.
Незважаючи на військові дії на території нашої держави, Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України та команда науковців-однодумців продовжують свою роботу та заплановані заходи.
Ми анонсуємо старт відкриття реєстрації на участь у Весняній школі молодого науковця 2.0. Запрошуємо до тижневого онлайн інтенсиву всіх бажаючих молодих науковців.
Весняна школа молодого науковця 2.0 – це і комунікація з лекторами, які протягом тижня допоможуть здобути нові знання, поділяться власним практичним досвідом, це і унікальна та необхідна сьогодні змога спілкування в колі однодумців, патріотів та можливість пошуку спільних вирішень проблемних питань.
Друзі, кількість учасників – 50.

Тож проходьте реєстрацію за посиланням,
https://docs.google.com/forms/d/1eICA__eGdAJ20blWx4DrEhG7BLiFqtlq4YFFUKjwK5k/viewform?fbclid=IwAR2_lKQ-hOszBodZg7yFMuCt2NWVIKnTB6MFpGmF8sD7tyGRHuOYQrhIUTs&edit_requested=true
Весняна школа молодого науковця 2.0 проходитиме в онлайн форматі з 14 по 20 квітня 2022 р. Час навчання: 16:00 – 19:00.
Проходьте реєстрацію. РМУ при МОН очікує саме на тебе!
Модератор проєкту – Катерина Бабікова, асоційований член РМУ при МОН України
babikova.kateryna@gmail.com