До уваги аспірантів! Курс щодо грантової діяльності

ПРЕДСТАВНИКИ УКРАЇНСЬКИХ ЗВО МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ПРОЙТИ КУРС ЩОДО ГРАНТОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

У межах проєкту «Ініціатива Єднання» Cormack Consultancy Group оголошує набір на курс із отримання грантів для українських університетів. Курс реалізується за підтримки МОН і Фонду Президента України з питань освіти, науки та спорту.

Мета навчальної програми – допомогти українським університетам у пошуку та залученні фінансових інструментів, а також поглибити їхні знання щодо співпраці з донорами, подачі заявок на фінансування в межах міжнародних програм підтримки, управління проєктами та успішного виконання.

Учасники дізнаються поради з подачі звітності та відповіді на такі запитання:
👉 Як ідентифікувати донорів?
👉 Як знайти партнерів для виконання спільних проєктів?
👉 Як трансформувати ідею в аплікаційну форму?
👉 Як структурувати та критично оцінити проєктну заявку?
👉 Як керувати проєктом, щоб він став успішним?

Головною ідеєю курсу є створення та подання успішної аплікаційної форми. Під час навчання учасники працюватимуть над власною грантовою заявкою та отримають зворотній зв’язок від команди експертів щодо кожного кроку. Курс фокусується на 4-х ключових програмах фінансування ЄС: Erasmus+, Horizon Europe, Digital Europe та COST.

Курс викладається англійською. У межах навчальної програми заплановано 4 сесії. Після закінчення курсу учасники отримають сертифікат.

Програма призначена для тих, хто працює з університетськими проєктами. Ресурси та матеріали будуть доступні для всіх співробітників університету. Максимальна кількість учасників від одного університету – 2 особи.

Реєстрація учасників за посиланням. Кінцевий термін подачі заявки – 14 серпня 2022 року.

https://mon.gov.ua/ua/news/predstavniki-ukrayinskih-zvo-mayut-mozhlivist-projti-kurs-shodo-grantovoyi-diyalnosti

У разі виникнення запитань просимо надсилати запити на електронну адресу (oksanakrukevich@gmail.com, katerynasuprun@gmail.com) або звертатися за телефонами: (044) 287-82-17, 287-82-77.

Джерело: Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України