Захисти магістерських проектів

Дипломні (магістерські) роботи були вчасно подані до розгляду на випускові кафедри. Завдяки цьому рецензенти мали змогу проаналізувати дослідження, а потім взяти участь у захисті. До кожної дипломної роботи були подані необхідні супровідні документи (направлення на захист, рецензії, висновок наукового керівника та допуск завідувача кафедри).
Зазначимо, що у переважній більшості наукові керівники були присутніми на засіданнях ДЕК і брали активну участь у процесі захисту дипломних робіт.
Регламент доповіді студента — 7-10 хвилин — зазвичай дотримувався. Члени ДЕК ставили конструктивні і конкретні запитання, що давало змогу студентові глибше висвітлити поставлену наукову проблему. Члени ДЕК брали активну участь в обговоренні результатів захисту. При оцінюванні враховувалися рівень виконання роботи, повнота відповідей на запитання, висновок рецензентів.
• для вступу до аспірантури рекомендовано дипломників, які підготували актуальні, новаторські, самостійні дослідження літературознавчого профілю:
1) Грицюк Марія Сергіївна;
2) Фотуйма Ірина Володимирівна;
3) Федорів Марія Володимирівна;