Новини з практики

Поради від наставників

Університетський методист від кафедри української літератури професорка Мафтин Н.В. та вчителька української мови і літератури Івано-Франківської ЗОШ № 4 Морикіна Б.С. обговорюють із студенткою ІУ курсу спеціальності “Середня освіта (українська мова і література)” Возняк Діаною проведений нею урок.

 

Юні таланти і українська класика в сценічному житті

26.02 старшокласники  Івано-Франківської ЗОШ № 4 під керівництвом  вчительки української мови і літератури   Морикіної Б.С. та студентів-практикантів факультету філології Возняк Д., Крук В., Кавецької Р.  зробили блискучу виставу за мотивами повісті І. Нечуя-Левицького “Кайдашева сім’я”. Це справді яскраве свідчення співпраці вчителя і учнів, свідчення того, що й сучасні юні читачі уміють глибоко розуміти й сприймати українську класику!

Студенти-практиканти у 18 школі!

Керівник-методист – кандидат філологічних наук, доцент Вівчарик Наталія Михайлівна

“Рідна мова калинова”

 

Мовознавча вікторина “Рідна мова калинова” у 9-Б класі проведена 21 лютого студенткою-практиканткою Волосянко Вікторією під керівництвом учителя української мови і літератури Шпакович Ольги Юріївни.

“Барви рідного слова”

Інтелектуально-розважальна гра “Барви рідного слова” з нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови з учнями 9 класу була проведена студенткою-практиканткою факультету філології Куніцкою Надією під керівництвом вчителя української мови та літератури Яцюти Олени Сергіївни. З допомогою презентації та цікавих завдань учні змогли відчути красу і унікальність рідної мови, творчо і натхненно працювали та навіть спільно спробували створити полотно барвистих слів, які є надзвичайно красивими, хоч і не часто трапляються у нашому буденному мовленні.

 

А бути вчителем справді цікаво!

А бути вчителем справді цікаво! – Так стверджує студентка 4 курсу Куніцка Надія, набувши досвіду на практиці в ЗОШ 7 м. Івано-Франківська під керівництвом учительки Яцюти Олени Сергіївни та методиста від кафедри української літератури професорки Мафтин Наталії Василівни

 

Студенти-практиканти у 25 школі!

Керівник-методист – кандидат педагогічних наук, професор Слоньовська Ольга Володимирівна.