Студенти Факультету філології груп УМЛс/о-21 та УМЛф-22 з викладачем Мафтин Н. В. провели практичне заняття в Центрі інноваційних технологій проекту MoPED

Сьогодні, 19.02 студенти Факультету філології груп УМЛс/о-21 та УМЛф-22 з викладачем Мафтин Н. В. провели практичне заняття в Центрі інноваційних технологій проекту MoPED. Хочемо поділитися враженнями!

По-перше, це було суперцікаве заняття: ми перенеслись у світ Шевченкової поезії, його життя першого періоду заслання, віртуально пройшли шляхом Аральської експедиції. Завдяки використанню інноваційних технологій нам вдалося глибше зрозуміти й відчути, в яких умовах відбував заслання наш великий поет. Паралельне зіставлення малярських і поетичних творів Т. Шевченка дало чіткіше усвідомлення багатогранності його обдарування, допомогло зрозуміти таке явище, як синтез мистецтв. Ми успішно працювали і в групах, і слухали повідомлення, підготовлені іншими. Завдяки можливостям інтерактивної дошки візуалізували теоретичні відомості й закріпили їх. Після завершення роботи ми на цій же дошці залишили анонімні відгуки, використавши сайт «menti.meter». Ось що кажуть наші студенти про заняття:

Олеся Рачківська: Пара пройшла чудово! Ми використовували можливості Центру інноваційних технологій, і це було вдвічі цікавіше! Мені сподобалось також використання можливостей анімаційної поезії, великий емоційний потенціал цієї форми роботи.

Андрішак Ю., Микитин Вікторія: Щиро вдячні викладачеві за дуже креативну, цікаву пару!

Рибак Соломія: Дякуємо Наталії Василівні за творчу атмосферу на парі, це справді майстер-клас інтерактивного заняття!  Також дуже вдячні Михайлові Васильовичу за інформацію про можливості Центру!

Тимчук Христина: Дякуємо Наталії Василівні за цікаве, інформативне, емоційно натхненне й технологічно інноваційне заняття!

Тимінська Василина, Будзяк Ірина: Нам, як майбутнім учителям, такий досвід надзвичайно корисний, адже ми мали можливість зануритися у світ майбутньої професії з використанням найновіших освітніх технологій! Смарт-телевізори, інтерактивна дошка, прилади для 3Д моделювання ­– усе це, у поєднанні з майстерністю викладача та нашою палкою зацікавленістю й ретельною підготовкою, залишило незабутні враження!!!