11 травня відбулась онлайн-зустріч із старшокласниками та педагогами Волосівського ліцею Переріслянської сільської ради Надвірнянського району, Яремчанського ліцею №1, Тустанської загальноосвітньої школи

На Факультеті філології триває профорієнтаційна робота. 11 травня відбулась онлайн-зустріч із старшокласниками та педагогами Волосівського ліцею Переріслянської сільської ради Надвірнянського району, Яремчанського ліцею №1, Тустанської загальноосвітньої школи.
Зустріч ініцювала гарант ОП 014 Середня освіта (українська мова і література) професор, доктор філологічних наук Мафтин Н.В., активними учасниками та модераторами події стали студенти УМЛc/о-41 Палійчук Є. й Соломія Любинецька, а також УМЛс/о-21 Назар Запоточний , Іванка Дейнега, Соломія Шудрава.
Перед випускниками виступив декан Факультету філології, професор, доктор філологічних наук Роман Голод. з інформацією про специфіку навчання та викладання на факультеті, а зокрема спеціальності, які очікують на майбутніх абітурієнтів.
Мафтин Н.В. розповіла про освітню програму, студентоцентризм, як основу на якій формується навчальний процес та співпрацю зі стейкхолдерами. Особистими враженнями від навчання на факультеті поділились студенти 2 курсу, а четвертокурсниці розповіли про наукове та творче життя на Факультеті філології.
Хоча зустріч відбувалась онлайн, але вона пройшла у дружній і теплій атмосфері. Чекатимемо поповнення у нашу студентську родину!